Yak Prosto

Корисний сайт

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності сайту www.yakprosto.info

  1. Ми приділяємо велике значення захисту наданих вами даних. Наша Політика конфіденційності заснована на вимогах загального регламенту Про захист персональних даних Європейського Союзу (GDPR).

  2. Цілі, для чого ми збираємо персональні дані: поліпшення роботи нашого сервісу, здійснення контактів з відвідувачами даного сайту, надання інформації, яку запитував користувач, здійснення послуг, пов’язаних з напрямком діяльності даного сайту, а також для зазначених нижче дій.

Збір та використання персональних даних

  1. Ми збираємо і використовуємо ваші персональні дані тільки в разі вашої добровільної згоди. При згоді з цим ви дозволяєте нам збирати і використовувати наступні дані: ім’я та прізвище, електронна пошта , особисті фотографії, адреса веб-сайту, IP адреса.

  2. Збір і обробка ваших даних проводиться відповідно до законів, що діють на території Європейського Союзу і України.

Зберігання даних, зміна та видалення

  1. Користувач, який надав свої персональні дані сайту www.yakprosto.info має право на їх зміну і видалення, а так само на відкликання своєї згоди з їх використанням.

  2. Термін, протягом якого будуть зберігатися ваші персональні дані: 365 днів. При завершенні використання ваших даних адміністрація сайту видаляє їх.

  3. Для доступу до своїх персональних даних ви можете зв’язатися з адміністрацією сайту за наступною адресою: kakchtoinfo@ukr.net.

  4. Ми можемо передавати ваші особисті дані третій стороні тільки з вашої добровільної згоди, якщо вони були передані, то змінити дані в інших організаціях, не пов’язаних з нами, ми здійснити не можемо.

Використання технічних даних при відвідуванні сайту

  1. При відвідуванні вами сайту www.yakprosto.info у базі даних зберігаються записи про вашу IP адресу, час відвідування, налаштування браузера, операційну систему, а також інша технічна інформація необхідна для коректного відображення вмісту сайту. За цими даними нам неможливо ідентифікувати особу відвідувача.

Використання cookies

  1. Для коректного відображення вмісту і для зручності використання сайту www.yakprosto.info ми використовуємо cookie файли. Це невеликі файли, які зберігаються на вашому пристрої. Вони допомагають сайту запам’ятати інформацію про вас, наприклад, якою мовою ви переглядаєте сайт і які сторінки ви вже відкривали, ця інформація буде корисна при наступному відвідуванні. Завдяки файлам cookie перегляд сайту стає значно зручнішим.

  2. Сторонні постачальники, в тому числі Google, використовують файли cookie для показу оголошень з урахуванням попередніх відвідувань вашого сайту користувачем. Файли cookie рекламних уподобань дозволяють компанії Google і її партнерам показувати оголошення з урахуванням відвідувань ваших і / або інших сайтів користувачем.

  3. Детальніше про ці файли ви можете прочитати тут. Ви можете налаштувати прийом або блокування cookie в браузері самостійно. Вимкнути показ персоналізованої реклами в розділі налаштування рекламних уподобань. Неможливість приймати cookie може обмежити працездатність сайту.

Використання персональних даних іншими сервісами

  1. На цьому сайті використовуються сторонні Інтернет-сервіси, що здійснюють незалежний від нас збір інформації: Google Analytics , Google AdSense, Akismet. Зібрані ними дані можуть надаватися іншим службам всередині цих організацій, вони можуть використовувати дані для персоналізації реклами своєї власної рекламної мережі. Ви можете прочитати користувальницькі угоди цих організацій на їх сайтах.

  2. Там же ви можете відмовитися від збору ними персональних даних, наприклад, блокувальник Google Analytics знаходиться тут. Ми не передаємо персональні дані іншим організаціям і службам, не зазначеним в даній Політиці конфіденційності. Виняток становить тільки передача інформації при законних вимогах державних органів, уповноважених здійснювати дані дії.

  3. Ви можете перейти на сайти сторонніх сервісів і відключити використання файлів cookie для показу персоналізованої реклами (якщо така можливість надається).

Посилання на інші сайти

  1. Наш сайт www.yakprosto.info може містити посилання на інші сайти, які не керуються нами. Ми не несемо відповідальність за їх утримання.

  2. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності кожного сайту, який ви відвідуєте, якщо вона там є.

Зміни в політиці конфіденційності

  1. Наш сайт www.yakprosto.info може оновлювати нашу Політику конфіденційності час від часу. Ми повідомляємо про будь-які зміни, розмістивши нову політику конфіденційності на цій сторінці.

  2. Ми відстежуємо зміни законодавства, що стосується персональних даних в Європейському Союзі і в Україні.

Зворотній зв’язок, кінцеві положення

Зв’язатися з адміністрацією сайту www.yakprosto.info з питань, пов’язаних з політикою конфіденційності можна за адресою: kakchtoinfo@ukr.net, або за допомогою контактної форми зазначеної у відповідному розділі даного сайту. Якщо ви не згодні з цією Політикою конфіденційності, ви не можете користуватися послугами сайту www.yakprosto.info, в цьому випадку ви повинні утриматися від відвідування нашого сайту.